Medicina Estètica Facial

Medicina Estètica Facial

Farciment d’Arrugues

FARCIMENT D’ARRUGUES (FILLERS)

El Farciment d’Arrugues o Fillers és un tractament que busca el rejoveniment instantani, indolor (s’utilitza anestèsia local) i sense cirurgia que corregeix les arrugues estàtiques facials i restaura la pèrdua de volum facial provocada pel pas dels anys. Consisteix en l’aplicació intradèrmica de substàncies com l’àcid hialurònic, la hidroxiapatita càlcica i/o l’àcid polilàctic, totes aquestes substàncies garanteixen un resultat estètic i natural gràcies a la seva composició reabsorbible.

Vols un Rejoveniment Nautural?

Contacta’ns Ara i Rejoveneix d’Immediat

Relaxament Muscular

RELAXAMENT MUSCULAR

El material emprat per aquest tractament és una proteïna natural, que permet el relaxament muscular mitjançant la injecció d’aquesta substància, per tal d’aconseguir relaxar els músculs i eliminar arrugues d’expressió facial, com per exemple les que apareixen a l’entrecella, al front, a les comissures dels llavis o al contorn dels ulls.

Els avantatges que ofereix un tractament com aquest són molt clares, per començar evita una intervenció quirúrgica, es pot aplicar a qualsevol època de l’any, és un tractament pràcticament indolor, els seus efectes són immediats i es prolonguen als cinc, sis mesos, quasi no té cap tipus de contradicció, i molt rarament produeix efectes adversos.

A més a més, aquest tipus de tècniques ajuden a garantir molt bons resultats després d’un tractament ortodòntic. També permet tractar amb èxit la hiperhidrosi o excés de sudoració axil·lar i palmoplantar.

Vols Probar el Relaxament Muscular?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en la Utilització del Relaxament Muscular

Sculptra

Retorna el teu aire juvenil recuperant el contorn facial.

Sculptra és un tractament basat en l’Àcid Pololàctic que treballa en la profunditat de la pell per ajudar a estimular i produir col·lagen que permet recuperar el contorn facial.

És un material altament biocompatible i biodegradable, desproveït de proteïnes animals.

D’aquesta manera, s’aconsegueix un augment en la densitat de la dermis, disminuint la flaccidesa (per falta de col·lagen i els vectors gravitacionals propis de l’edat)  i generant un efecte de “reestructuració”, gràcies a l’obtenció del volum i el rejoveniment facial.

A més a més, el seu efecte és molt natural, ja que és una substància que mostra el resultat final d’una manera immediata. A la vegada, pot combinar-se amb tractaments de biorevitalització, bioestimulació facial, materials de farciment, fils tensors o làser de rejoveniment facial, entre altres.

Aquesta tècnica, també conforma un curs que oferim a Clínica Saurina.

Vols Retornar el Teu Aire Juvenil?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com tornar al Teu Aire Jovenil

Silhouette Soft

SILOHUETTE SOFT (Fils tensors)

El tractament de “Silohuette Soft” o bé, Fils Tensors es basa en unes sutures reabsorbibles d’àcid polilàctic, que no necessiten ni incisions, ni cirurgia, ni punts per ser col·locades, ja que compta amb l’excepcional innovació basada en la tecnologia del con; es basa en l’aplicació d’uns fils tensors que són molt poc invasius i que només requereix anestèsia local.

És un procediment totalment ambulatori que crea una estructura i estimulació del col·lagen, de manera que pot combinar-se amb altres tècniques millorant la ptosi de la pell, reduint els signes de l’edat de manera molt natural.

Aquesta tècnica és molt eficaç i natural, i actua en dos temps, primer crea vectors de tensió (imitant en part el lífting), i després estimula el col·lagen del mateix pacient, per tal de mantenir l’efecte del tractament a llarg termini (poden durar fins a vint-i-quatre mesos).

A més a més, aquest mètode contra la flaccidesa pot ser combinada amb altres tipus de tractament com els “fillers” i/o “l’sculptra”, ja que les seves indicacions i característiques úniques les fan compatibles.

Saps que és el Silhouette Soft?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en que és el tractament Silhouette Soft

Mesoteràpia Facial

Hidrata i dona llum al teu rostre.

La Mesoteràpia Facial és un tractament que consisteix en microinjeccions indolores de vitamines minerals i oligoelements que estimulen i tonifiquen la pell de la cara, coll, escot i dors de les mans.

Hidrata i dóna llum al teu rostre.

Restaura les pells madures i produeix una reparació cutània després de tractaments mèdics, làser o quirúrgic, donant al rostre un aspecte molt més lluminós i saludable; és una tècnica indicada per rejovenir (bio-flash facial) el rostre.

Els efectes que en podem destacar són diversos, entre ells, que s’aconsegueix una bioestimulació cutània gràcies a l’activació de les funcions naturals de la pell, una hidratació intensa i immediata, una reestructuració de l’arquitectura cutània, redensificant la dermis, un efecte antioxidant i un efecte tensor immediat.

Per tant aconseguim una pell jove, elàstica, lluminosa amb fermesa, i a més a més elevem la pell caiguda, fruit de la flaccidesa.

També es pot combinar amb l’àcid hialurònic (no reticulat) per tal d’hidratar la dermis abans i després de l’estiu (moment de l’any que la pell se’n queda molt ressentida), provocant l’augment d’elasticitat i tonicitat de la pell, i així evitar la formació d’arrugues per culpa la dessecació de la pell.

Perquè no fer-te el tractament de Mesoteràpia Facial?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en el tractament de Mesoteràpia Facial

Peelings Mèdics

PEELINGS MÈDICS

El peeling és una exfoliació de la superfície de la pell, mitjançant l’aplicació d’una substància química, que són àcids fruitals a la pell, amb la finalitat de produir la regeneració natural de la pell, aportant lluminositat a les capes més externes de la pell. A la vegada fa desaparèixer la pell morta i rejoveneix la pell unificant-ne el color i la textura.

Estan indicats en casos de fotoenvelliment cutani, taques senils, solars, acne, porus oberts, etc… Tanmateix, es recomana un hàbit cosmètic a domicili per tal de mantenir els efectes del peeling.

El peeling es pot combinar amb tractaments despigmentants si és necessari, on conjuntament amb el làser i el peeling s’assegurarà un resultat molt més efectiu.

Vols fer deseperèixer la pell morta i unificar-ne el color i textura?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem com fer-ho amb el tractament de Peelings Mèdics

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH