Plataforma Làser

Plataforma Làser

Depilació Mèdica

Mitjançant una tècnica totalment efectiva, segura i indolora, Clínica Saurina proveeix als seus pacients del servei més professional i de qualitat per aconseguir l’eliminació del pèl corporal (en zones com les axil·les, les engonals, les cames, els braços, l’abdomen, la línia alba, l’esquena, les arèoles, el mentó, el llavi superior, les patilles, la barba…), aprofitant els avenços de l’última tecnologia mèdica; diferenciant el Làser Mèdic i la Llum Polsada Intensa (IPL), el primer es basa en un tractament mèdic que utilitza un raig de llum intensa, que segons la pell i el pacient es pot modificar, per tal de destruir el teixit capil·lar, en canvi l’IPL se li associa el terme de la fotodepilació, i es desenvolupa mitjançant trets de flash consecutius, que a diferència del làser es pot adaptar la longitud de l’ona per tal d’ajustar l’aparell a les característiques del pèl i la pell de cada pacient, a més a més, l’emissió de llum permet abastar una major superfície i sense riscs.

D’aquesta manera, Clínica Saurina ofereix assessorament mèdic i una supervisió a nivell global i de forma individual, oferint al pacient la marca que ens distingeix: qualitat i excel·lència.

Assessorat ja sobre la millor Depilació Mèdica

Contacta’ns Ara i comença ja amb la teva Depilació

Lesions Pigmentades

Amb el temps i per culpa del sol i altres variables, apareix una pigmentació difusa sobre la pell, en forma de taques, per aquest motiu, per eliminar-les Clínica Saurina utilitza la tècnica “lentings imelasma”, principalment utilitzada en zones com la cara, l’escot i el dors de les mans.

Vols acabar d'una vegada amb les Lesions Pigmentades?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar amb elles!

Làser de Rejoveniment Facial

El Rejoveniment Facial amb làser és un tractament rejovenidor que redueix les arrugues, les cicatrius i les imperfeccions de la pell, millorant la seva qualitat. Es fa a partir d’impulsos curts de llum i concentrats que eliminen la capa més externa de la pell, i estimulant la formació del col·lagen i unificant el color i la textura de la pell. A més a més, permet l’eliminació de les taques i la millora de les cicatrius quirúrgiques.

Vols tenir un Rejoveniment Facial?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com donar un punt de llum a la teva pell.

Làser Tractament d’Acne

El Tractament d’Acne mitjançant el làser es basa a vaporitzar la superfície de la pell afectada per les cicatrius de l’acne, i afavorint la pell oferint un aspecte més jove i saludable. A la vegada, aquest tractament es sol combinar amb peelings i cosmètica domiciliària.

Vols Acabar Ja amb l'Acné?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar ja amb l’Ané

Làser Tractament Vascular

El làser pel tractament de vascular elimina els punts vermells i les aranyes vasculars, mitjançant els impactes de llum del làser que es transformen en calor, coagulant els vasos i facilitant la seva eliminació i deixant la pell intacta.

Vols acabar amb les aranyes vasculars i punts vermells?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar amb els punts vermells i aranyes vasculars

Làser de Plasma

El Làser de Plasma, busca eliminar possibles berrugues, cicatrius amb volum, lesions cutànies, pigues amb volum… de la pell generant plasma que permet la sublimació dels teixits de la pell sense deixar cicatrius. Per fer-ho possible Clínica Saurina utilitza la valorada eina estètica anomenada “Plexr”.

T'agradaria eliminar aquelles Verrugues tant molestes?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com eliminar-les

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH