Myobrace i desenvolupament muscular

Hàbits i funció de la musculatura pel correcte desenvolupament facial i oral

La doctora Saurina i el doctor Enric de Ribot van assistir a un curs molt interessant sobre la ortodòncia natural o terapia myobrace.

Perquè en diem ortodòncia natural?

Ho diem al buscar l’alineació dental i harmonia de les arcades (somriure ampli) tan sols estimulant la musculatura en la funció que li pertoca.

Periodoncia d’alta qualitat

POTENCIANT LA PERIODONCIA, TEIXITS TOUS I DURS

El doctor Ribot va estar present al congrés de periodoncistes organitzat a Màlaga SEPA, durant els dies 25 al 27 de maig. Conferencies d’alt valor científic i amb les últimes actualitzacions i investigacions de l’especialitat de la periodoncia.

Seguint amb la formació dedicada a la malatia periodontal,

Congrés internacional de Medicina estètica a Sitges

La Doctora Saurina participa al congrés internacional de medicina estètica

Com cada any la doctora Saurina demostra la seva passió per la medicina estètica i la formació, doncs ha participat en el congrés internacional de medicina estètica del 2017 organitzat a sitges. Congrés on ha participat en altres ocasions com a ponent, i que destaca pel seu gran contingut,

INVISALIGN a GIRONA a CLÍNICA SAURINA

INVISALIGN ABANS ARA I SEMPRE

La tècnica invisible sense braquets o INVISALIGN forma part de les nostres especialitats, des de el propis inicis de INVISALIGN i el començament de Clínica Saurina. Doncs la doctora Saurina va ésser acreditada fa més de 20 anys!

Ara continuant amb la nostra confiança amb el sistema Invisalign el doctor Ribot s’ha format de forma oficial.

Endopeel o retensado cutáneo

 

El Endopeel o retensado cutáneo es una técnica diseñada por el doctor Alain Tenenbaum, pionero e innovador en el campo estético, introduciendo la posibilidad de elevación conservadora, evitando así procedimientos más agresivos, quirúrgicos.

La técnica intenta contarrestar el efecto del envejecimiento de las fibras musculares, que debido a las tensiones sufridas a lo largo de los años,

Endopeel o retensioning skin

Endopeel or retightening the skin is a technique designed by Dr. Alain Tenenbaum, a pioneer and innovator in the field of aesthetics, introducing the possibility of conservative elevation, thus avoiding more aggressive surgical procedures.

The technique attempts contarrestar the aging effect of muscle fibers, which due to the stresses suffered throughout the years,

Endopeel o retensat cutani

l’Endopeel o retensat cutani és una tècnica dissenyada pel doctor Alain Tenenbaum, pioner i innovador en el camp estètic, introduïnt la possibilitat d’elevació conservadora, evitant així procediments més agressius, quirúrgics.

La tècnica intenta contarrestar l’efecte de l’envelliment de les fibres musculars, que degut a les tensions sofertes al llarg dels anys, acaben allongant el múscul,

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH