Workshop d’experts en biorivolumetria

MEDICINA ESTÈTICA NATURAL: BIORIVOLUMETRIA

La doctora Saurina ha assistit al workshop de experts amb les noves tècniques de Biorivolumetria buscant un antiaging natural i segur.

La tècnica es basa en els conceptes:

  • Bio que indica sustancia bioreabsorbible i biocompatible.
  • Ri que indica regeneració i reestructuracio
  • Volumetria que significa formació de nou volum.

Workshop de Biorejoveniment

Seguint la línia de medicina estètica natural, la doctora Saurina ha participat en el workshop d’experts de medicina estètica a Barcelona amb la doctora Isabel Hermenegildo de Portugal, tractant sobre el nou concepte progressiu de rejoveniment facial a base de hidratació, revitalització, estructuració, biorivolumetria i total contour amb bioexpander.

Aquesta tècnica de medicina estètica natural,

La doctora Saurina i la medicina estètica visiten Pals

Conferència de Medicina Estètica a Pals “Els secret de mantenir-se jove”

La doctora Saurina va realitzar una ponència per a públic no professional a Pals, per tal de compartir la seva visió de la relació de la medicina estètica, amb la vida saludable i social.

La presentació va ensenyar les tècniques més novedoses i els diagnòstics més acurats en medicina estètica i visió multisiciplinar (odontologia),

El Secret de mantenir-se jove 23 de febrer a Pals!

La doctora Saurina farà una conferència totalment gratuïta el 23 de febrer a Pals, us convidem a assistir-hi tenim preparats temes molt interessants, sempre relacionats amb les nostres dues GRANS especialitats: Odontologia i medicina estètica i la sinergia existent entre una i altra.

La temàtica del curs serà de gran nivell, tant en d’innovació com en qualitat tècnica,

Prevenció de la càries infantil!

REDUÏM L’ALT ÍNDEX DE CÀRIES INFANTIL

El Dr Enric de Ribot ha fet un resum d’articles odontopediàtrics per tal de recomanar als pares de Clínica Saurina maneres de controlar la càries infantil.

És un manual que deixem a la pàgina web per tal que tothom pugui descarregar, a la vegada que tenim disponible en format paper a la mateixa clínica per emportar.

Ús i beneficis de l’àcid hialurònic

Nou article sobre àcid hilaurònic, el podeu veure a través de topdoctors!

L’àcid hialurònic és un polisacàrid del tipus glucosaminoglucano, que existeix en l’organisme de forma natural sobretot a nivell del teixit conjuntiu col·lagen, humor vitri i destaca principalment a nivell de la pell, cartílags i articulacions.

Té una textura viscosa i exerceix una funció estructural.

Tractament per la flaccidesa

RECUPERA EL TRIANGLE DE LA JOVENTUT AMB LES MILLORS TÈCNIQUES DE MEDICINA ESTÈTICA

El especialistes en medicina estètica han vist que el pas del temps causa: aprimament de la pell  i  falta de colàgen. Fent que els compartiments grassos de la cara decaiguin. Perdent tersetat de la pell.

La disminució de massa ossia accelera la flaccidesa,

Clínica Saurina, màxima valoració a TopDoctors!

RECONEIXEMENT A CLÍNICA SAURINA

LA APOSTA PER LA ODONTOLOGIA-MEDICINA ESTÈTICA-CIRURGIA PLÀSTICA

Clínica Saurina ofereix des de l’any 1985 la seva especialitat en odontologia com a clínica dental, i és especialista de llarg recorregut en tots els camps que la integren.

Per això l’any 2008 ens vam aventurar a més inaugurant la Clínica de medicina estètica i cirurgia plàstica,

Clínica Saurina a la ràdio! Servei odontologia, medicina i cirurgia estètica!

La Unió ODONTOLOGIA, MEDICINA  I CIRURGIA ESTETICA s'ha de fer sentir: Escolta l'anunci de Clínica Saurina a la ràdio! Clínica Saurina ha volgut donar a conèixer la visió multidisciplinar que incorpora  amb la odontologia, medicina i cirurgia estètica, buscant el diagnòstic global del pacient amb resultats d'excel·lència   radio-saurina {"type":"audio","tracklist":true,"tracknumbers":true,"images":true,"artists":true,"tracks":[{"src":"https:\/\/www.clinicasaurina.com\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/41517-CLINICA-SAURINA-GEN.mp3","type":"audio\/mpeg","title":"radio-saurina","caption":"","description":"\"41517 +CLINICA SAURINA GEN\".","meta":{"length_formatted":"0:19"},"image":{"src":"https:\/\/www.clinicasaurina.com\/wp-includes\/images\/media\/audio.png","width":48,"height":64},"thumb":{"src":"https:\/\/www.clinicasaurina.com\/wp-includes\/images\/media\/audio.png","width":48,"height":64}}]}  

World Experts Meeting BARCELONA 2017

 

CONGRÉS DE MEDICINA ESTÈTICA

La doctora Saurina va participar aquest octubre a la gran reunió d’experts de medicina estètica a Bacrelona. Congrés de gran prestigi internacional, en el qual es presenten casos i tècniques de la vida professional de cada expert.

La doctora Saurina segueix apostant per la actualització constant i ofereix qualitat i innovació a Girona.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH