Entrevista a Pronto Pro

CENTRE D’ODONTOLOGIA, CIRURGIA I MEDICINA ESTÈTICA

Pronto Pro va entrevistar a la doctora Saurina per explicar la integració d’especialitats- odontologia, medicina i cirurgia estètica- del centre.

A part de múltiples preguntes d’interés general que us convidem a llegir: entrevista ,també es parla dels orígens de la clínica així com dels seus fills que continuen la trajectòria.

SEGUIM ATENENT URGÈNCIES

URGENCIES DENTALS

A Pesar de romandre tancats com moltes de les clíniques dental de Girona en un acte de responsabilitat social, Clínica Saurina ha allargat la jornada telefònica de 9 a 21h per poder tenir un seguiment dels nostres pacients i les seves necessitats, així com per organitzar l’agenda per atendre urgències dentals.

SEME 2019

ELS MILLORS PROFESSIONALS DE MEDICINA ESTÈTICA ES REUNEIXEN

La doctora Saurina torna a participar a un dels congressos més inernacionals i de prestigi sobre medicina estètica.

El congrés ha reunit als millors professionals de tècniques facials així com les innovacions més actuals que exiteixen en el camp de la medicina estètica.

World Expert Meeting 2018 de medicina estètica

Congrés d’experts en medicina estètica

La doctora Saurina ha tornat a participar en un dels congressos més prestigiosos de medicina estètica: el World Expert Meeting (WEM) al palau de congressos de Barcelona.

Aquest congrés de medicina estètica reuneix a 1300 experts en cirurgia i medicina estètica per tal de debatir i compartir les últimes tècniques en el camp de la medicina estètica.

Vídeo CLÍNICA SAURINA!

Després d’estar 30 anys al vostre costat hem volgut celebrar-ho fent un vídeo commemoratiu, explicant la nostra filosofia i trajectoria, així com la unió de la odontologia, la medicina i cirurgia estètica!! Totes aquestes disciplines unides a una sola clínica que porta des de 1988 a Girona!

 

TRACTAMENT PELS RONQUETS I QUALITAT DEL SON

SINDROM D’APNEA I HIPOAPNEA OBSTRUCTIVA DEL SON (SAHOS)

L’apnea del son és una malaltia de gran impacte a la població que pot afectar tant a la salut com a la qualitat de vida. Els símptomes més freqüents són: ronquets, apnees (ofeg durant la nit), somnolència diürna, mal de cap, hipertensió arterial, son no reparador…

XXVI TROBADA EXPERTS INTERNACIONAL DE MEDICINA ESTÈTICA

Aquest any hem celebrat la XXVI trobada d’experts internacionals en medicina estètica. Aquest gran congrés d’altíssim nivell professional ha tingut lloc a Sitges de l’11 al 13 de maig.

Tots els temes presentats han estat amb les últimes actualitzacions conceptuals i tècniques del sector de la medicina estètica. Entre totes les innovacions nosaltres resaltem:

  • -Eliminació de grassa localitzada de la papada,

Workshop d’experts en biorivolumetria

MEDICINA ESTÈTICA NATURAL: BIORIVOLUMETRIA

La doctora Saurina ha assistit al workshop de experts amb les noves tècniques de Biorivolumetria buscant un antiaging natural i segur.

La tècnica es basa en els conceptes:

  • Bio que indica sustancia bioreabsorbible i biocompatible.
  • Ri que indica regeneració i reestructuracio
  • Volumetria que significa formació de nou volum.

Workshop de Biorejoveniment

Seguint la línia de medicina estètica natural, la doctora Saurina ha participat en el workshop d’experts de medicina estètica a Barcelona amb la doctora Isabel Hermenegildo de Portugal, tractant sobre el nou concepte progressiu de rejoveniment facial a base de hidratació, revitalització, estructuració, biorivolumetria i total contour amb bioexpander.

Aquesta tècnica de medicina estètica natural,

La doctora Saurina i la medicina estètica visiten Pals

Conferència de Medicina Estètica a Pals “Els secret de mantenir-se jove”

La doctora Saurina va realitzar una ponència per a públic no professional a Pals, per tal de compartir la seva visió de la relació de la medicina estètica, amb la vida saludable i social.

La presentació va ensenyar les tècniques més novedoses i els diagnòstics més acurats en medicina estètica i visió multisiciplinar (odontologia),

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH