Col·laboració amb blog ProntoPro

ODONTOLOGIA I MEDICINA ESTÈTICA

Clínica Saurina ha participat amb el blog ProntoPro per tal d’explicar les especialitats de medicina estètica i odontologia, així com els beneficis de la unió de les disciplines.

Dins el blog podreu veure l’origen de la consulta amb la odontologia que s’inicia a Arbúcies el 1985, així com la seva consolidació amb la incorporació de la medicina estètica el 2007 com a base indispensable, tant com a disciplina independent, però sobretot per l’anàlisis facial, que conjuntament amb la odontologia, aconsegueix la perfecció en resultats i diagnòstics.

Tota aquesta història d’autosuperació professional va acompanyada de retalls de la vida de la doctora Saurina, directora del centre, així com la continuació del seu projecte pels seus tres fills.

Esperem seguir lluitant per la formació, innovació i perfeccionament de la clínica així com la visió integrada de la medicina estètica i odontologia, per oferir un servei cada vegada millor, cada vegada més complet i cada vegada més personalitzat a cada pacient.

Aquí us facilitem l’enllaç:

https://www.prontopro.es/blog/tu-centro-estetico-de-referencia/

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH