Disseny del Somriure

Disseny del Somriure

Dissenyem el somriure amb una valoració integral gràcies a tenir les dues especialitats: dental i medicina estètica, que ens permet fer un disseny total.

Aquesta planificació completa del somriure comprèn:

  • L’estètica dental (color, forma i posició dental, exposició gingival, simetria dels marges gingivals…)
  • L’estètica  perioral (arrugues, perfilat de llavis, mentó, perfil…)

El futur de l'estètica del somriure: medicina estètica i odontologia estètica juntes

Estètica dental

COMPONENT DENTAL

 – A nivell dental: 

 

Ortodòncia: En la correcció d’estètica dental en primer lloc es valora el tema ortodòntic, que té tant una influència en el que és l’estètica de les dents com la pròpia als teixits periorals.

Això s’explica degut a l’expansió del tamany de l’arcada, el que ens donarà un somriure ampli, sense espais foscos, i que modificarà el nostre perfil facial, podent donar volum als llavis, disimular un mentó prominent, reduïr profunditat dels surcs. Aquest resultat multidisciplinar s’explica degut a que les males oclusions mantenen una incorrecte relació entre maxilar – mandíbula, de retrusió o protrusió, que exagereran aspectes de la cara i que corregirem mitjançant la ortodòncia.

Les corones sense metall (zirconi) i Carilles estratificades , ambdues a un segon nivell respecte a l’ortodòncia en quan corretgir la posició, si bé també tenim la possibilitat de canviar el color i forma de les dents , es pot actuar mitjançant tècniques que cobreixin les nostres propies dents amb material i les conformin segons les nostres necessitats.

Blanquejament dental aconseguim més lluminositat en tot el somriure

Implants dentaris en casos d’ausencia dental

Cosmética dental disimular defectes morfològics de les dents

 – A nivell de Genives:  

Gingivectomia:

Amb làser per donar harmonia de la arquitectura gingival, cada marge gingival està posicionat i proporcionat a les dents, mantenim aquesta harmonia i simetria.  El làser ens permet actuar d’una manera menys agressiva i sense bisturí, el que ens permetrà un post-tractament molt suau. També tractem el somriure gingival, que és quan s’ensenya més de 2mm de geniva en el somriure, aquells pacients que al somriure exposen geniva. Si la causa fos la hipercontractibilitat del muscle elevador del llavi, podrem utilitzar altres mètodes per evitar que el llavi s’elevi més del compte.

Tractament de la hipertrofia gingival:

En cas d’excessos de geniva, aquesta es pot rebaixar amb làser

Peeling de genives:

En casos de genives pigmentades (per tabac, per exemple).

Desinfecció de genives:

En el tractament periodontal. Si tenim gran profunditat de bosses, excessives, la tècnica manual pot no ser suficient, per això utilitzem el làser que pot accedir de forma més fàcil a la profunditat i utilitzar la seva longitud d’ona i material desinfectant per afectar les bacteries resistents.

Estètica perioral

COMPONENT PERIORAL

Tractament amb àcid hialurònic (fillers) Clínica Saurina, mitjançant la nostra especialització en medicina estètica, podem realitzar un perfilat de llavis, amb el qual aconseguirem donar-li forma, volum, hidratació, corretgint assimetríes, elevant comisures, elevant arc de cupido i donant suport labial. També actuem sobre els surcs disminuint línies de marioneta, reduint el surc mentonià, el codi de barres, els surcs nasogenians les arruguetes periorals,  redefinim el mentó…

A més tenim el tractament d’sculptra que és un tractament d’estimulació del propi col·làgen del pacient, que ens serveix per les zones deprimides, que juntament amb els fils tensors o silhouette soft podrem recuperar l’oval facial, actuant sobre la flaccidesa i donant tersetat a la nostra pell.

Confia ja amb els pioners a Girona en Disseny del Somriure

Contacta’ns Ara i confia ja amb els millors

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH