Ortodòncia

Ortodòncia

A Clínica Saurina es realitza ortodòncia tant en nen com en l’adult a Girona desde 1988.

Oferint les tècniques més avançades som especialistes en el sector i assegurem tant criteri com resultats.

Ortodòncia:

És la la branca de la odontologia que estudia els moviment dentaris i oclusius per tal de corregir les dents mal posicionades aconseguint la màxima estètica i posició oclusal. En edat infantil convé aplicar ortodòncia interceptiva quan es precisa, per tal d’evitar males oclusions posteriors. L’ortodòncia s’aplica des de l’edat infantil fins a l’adulta. 

 

A Clínica Saurina coneixem les diferents tècniques per tal d’aconsellar el millor tractament en cada cas:

  • Ortodòncia removible
  • Tècnica Invisalign (invisible) tècnica sense brackets!
  • Ortodòncia fixe, tècnica de Roth tècnica convencional (arc recte) amb brakets de zafir (màxima estètica).
  • Tècnica Damon. La més actual, d’autolligatge passiu que aprofita els avantatges d’utilitzar un braket que es trava menys (sense lligadures), i gràcies a  la menor fricció millora la tècnica de lliscament aconseguint una major amplitud en el somriure.
  • Ortopedia: Tècnica d’ortodòncia infantil per optimitzar el creixement ossi i posició dental.
  • Myobrace: Innovador sistema que inclou aparells i exercicis per evitar mals hàbits que puguin perjudicar tant la formació bucal-facial com la salut general, per ús erroni de la musculatura .

Invisalign ® es una tècnica d´ortodòncia transparent, que permet corretgir el teu problema sense necessitat de portar brackets.

Amb l’ajut d’un software específic, que treballa amb tecnología 3D, denominat ClinChek, la Doctora farà una planificació del  tractamient i podrà mostra quins movimients faran les seves dents i quin serà el seu somriure final, podent evaluar el resultat final i tot el procès abans de començar el tractament.

Invisalign ®

utilitza uns alineadors transparents de “posar i treure”, fabricats a mida, un sistema personalitzat dissenyat per tècnics de la casa invisalign® que segueixen les indicacions de la doctora per obtenir el resultat estudiat. Aquests alineadors es canvien cada 2 setmanes per uns altres que s’adapten a la nova posició dentaria. Amb aquesta sistemàtica es va millorant progressivament la posició de les dents, fins aconseguir el resultat ideal, amb més comoditat, més estètica i més higiene bucal.

El Sistema Damon ha revolucionat totalment l’ortodòncia actual. Els nous conceptes que aporta DAMON han obligat als ortodoncistes a tenir una formació independent a la tècnica clàssica (Roth) per poder dominar aquesta nova mecànica.

En aquesta tècnica s’utilitzen brackets d’autolligat passiu que, combinats amb arcs d’alta tecnologia, constitueixen un sistema de baixa força i baixa fricció que permet que el moviment dentari sigui més ràpid i més confortable. És un bracket que al no retenir l’arc amb lligadures permeten que aquesta busqui expandir-se i apliqui sobre les nostres dents la força directament, el resultat que ens ofereix ja té nom de “somriure DAMON”.

Les baixes forces del sistema Damon junt amb brakets de lligat passiu treballen més en harmonia amb la biologia de cada pacient en concret (respectant el teixit periodontal).

Com a resultat s’obtenen somriures més amplis, amb un alineament perfecte, reduint la necessitat d’extraccions i cirurgies, amb un resultat que millora el suport dels llavis, renovant l’estètica al mateix temps que es rejoveneix l’aspecte.

Els factors determinats sobre els quals ens fonamentem a l’hora de tractar són l’estètica facial, el diagnòstic ortodòntic prudent i, sobretot, la salut dental del pacient.

Amb el bracket Damon Clear podràs aconseguir totes les ventatges del Sistema Damon d’una manera molt més estètica.

El bracket Damon Clear es pràcticament invisible, d’ un material que no es taca ni cambia de color.

Amb Damon Clear ningú notarà que portes brackets

A més un seguiment del desenvolupament ossi i oclusió dental permeten oferir la ortopedia (ortodòncia infantil quan encara no es tenen totes les peces permanents) aconseguint guiar aquests creixement per optimitzar-lo, obtenint:

  •   Amplitud de les arcades i del somriure
  •   Evitar complicacions o agreujaments d’una tendència oclusiva
  •   Tractament ortodòntic posterior sigui més ràpid i més satisfactori
  •   Seguiment del recanvi dentari i salut dentogingival

Confia ja amb els pioners a Girona en Ortodòncia

Contacta’ns Ara i confia ja amb els millors

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH