Formació Ellanse i direcció clínica

Clínica Saurina ha assistit al llarg d’aquesta setmana del 8 de febrer a dos cursos de formació diferents.

En primer lloc potenciant la disciplina de medicina estètica la doctora Saurina va participar en el congrés de Ellansé: “Meeting de metges experts en medicina estètica a passeig de gràcia de Barcelona”, on es va fer una posta en comú dels tractaments més avançats per combatre la flaccidesa facial sense cirurgia amb una combinació de estimulació del col·làgen amb Ellansé i fils tensors d’àcid polilàctic. Els resultats d’aquest abordatge obté resultats espectaculars dins la naturalitat del pacient.

curs ellanse

El segon curs de la jornada va ser el dissabte 13 de febrer, en una trobada sobre direcció clínica i gestió de la qualitat, on es va recalcar maneres d’atendre de millor manera al pacient, a la vegada que reforçar l’esperit qualitatiu i humà del servei com a eina diferenciadora. Un dels punts que més ens va satisfer va ser el saber que els professionals de la odontologia són, dins el món laboral,els que més participen en formació.

En aquesta última formació la participació va ser tant de la doctora Saurina com del doctor Ribot, per tal de poder compartir punts de vista complementaris per potenciar la trajectoria de Clínica Saurina.

drasaurina-drribot

Finalment i demostrant un mes de intensa activitat, compartir amb vosaltres la nostre participació a revista gidona, aquí en teniu un fragment a la pàgina 26:

 

About the Author :

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH