International Congress of Oral Implantologists

El Dr. Enric de Ribot va participar a l’international congress of oral implantologists (ICOI), organitzat a Barcelona aquest març-abril del 2016,  defensant el seu póster científic “Current trends in peri-implantitis: literature review and case presentation”.

El tema va ser d’interès general, degut a l’actualitat que representa la peri-implantitis en la problemàtica clínica i el grau de incertesa que aporta, essent una patologia de gran incidència i de tractament poc definit.

Cal rigor científic i esforç en actualitzar-se per oferir tractaments de qualitat que incloguin prevenció i eficiencia en el moment de dissenyar-los

El pòster científic reunia una breu introducció sobre la malaltia peri-implantaria, explicant que és infecciosa i afecta als nostres implants, i en pot ocasionar el seu fracàs, a la vegada que mostrava la gran controvèrsia que genera en la literatura científica.

Degut a aquesta poca evidencia per la decisió clínica, i després d’haver recollit múltiples estudis que ens deien que no era possible reunir un protocol clínic, varem optar per veure que tenien en comú els investigadors més actuals en el tractament de la peri-implantitis, a més de mostrar casos clínics representatius.

El congrés, de gran qualitat i aportació científica, va ser de tres dies, i l’actualització i creixement odontològic per dia va ser espectacular, fent la jornada molt profitosa.

enric-de-ribot                                 dr.Ribot-icoi

About the Author :

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH