Cirurgia de la Calvície

Medicina Estètica Corporal

Trasplant de Cabell

L’alopècia  androgènica, més coneguda com calvície no és considerada com a malaltia i es produeix sobretot per dos causes:

  • L’herència
  • Excés d’hormones masculines( andrògens)

Moltes han estat les vies d’investigació per el tractament de la calvície de forma no quirúrgica, malgrat tot, actualment, només hi ha una solució realment efectiva que és el transplantament de cabell mitjançant els miniingerts i microingerts:
consisteix en realitzar empelts d’unitats fol·liculars (de 1 a 3 fol·licles pilosos) seleccionades de l’àrea donant (lateral i zona posterior del cap) que són col·locats en microorificis de la part calba. Al ser extrets de zona amb codi genètic ja els fa créixer de per vida, els cabells trasplantats no cauran.

Impantació Capilar

Entrant, doncs, en el maneig quirúrgic de l’alopècia, Clínica Saurina ofereix dues possibilitats davant l’adquisició de folículs, per tal que el pacient gaudeixi d’un més ampli marge de decisió en funció de les necessitats i prioritats del mateix:

1.    FUSS (Follicular Unit Strip Surgery):

  • S’obté d’una tira de 1-1’5 cm d’amplada i la longitud en funció de la necessitat, de la zona posterolateral del cuir cabellut. Es retiraran els punts als 10-12 dies.
  • La tira es treballa sota microscopi per confeccionar els injerts d’unitats fol·liculars. (uns 10. 000 pels)
  • Com a resultat queda una fina cicatriu en aquesta zona que estèticament és invisible, l’únic limitant és en aquells pacients que es rasurin al 0, doncs podrien percebre un canvi de tonalitat de la pell.
  • Previ al trasplantament (1 mes- 15 dies) caldrà fer exercicis en el cuir cabellut, per millorar l’elasticitat, així reduint molt la cicatriu futura, que serà pràcticament inapreciable.

2.    FUE (Follicular Unit Extraction):

  • Mitjançant un petit punch (bisturí cilíndric) menor a 1mm de diàmetre, s’obtenen un a un els injerts de unitats fol·liculars.
  • Deixa una mínima cicatriu, que no és apreciable encara que el pacient es rasurés.
  • El desavantatge que en dóna aquesta tècnica davant la tècnica de FUSS, és que en aquesta obtenim menor quantitat de folículs. (3.500 pels)

El trasplant consisteix en la realització de microincisions amb bisturins per contindre el folícul pilós, determinant la densitat, direcció i angulació.

T'ajudem a Planificar la Teva Dieta

Contacta’ns Ara i comença ja amb la teva Dieta Proteïnada Personalitzada

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH