Medicina Estètica Facial

Medicina Estètica Facial

Farciment d’Arrugues

FARCIMENT D’ARRUGUES (FILLERS)

Rejoveniment instantani, indolor i sense cirurgia.

Amb àcid hialurònic s’obté un resultat estètic i natural.

Mitjançant aquest material reabsorvible s’emplenaran les arrugues per tal d’igualar els surcs al seu entorn en profunditat. Aquesta tècnica ens ofereix resultats molt gratificants (com podreu observar a les imatges) i molt naturals.

Vols un Rejoveniment Nautural?

Contacta’ns Ara i Rejoveneix d’Immediat

Bòtox o Relaxament Muscular

BÒTOX O RELAXAMENT MUSCULAR

Rejoveneix millorant l’expressió.

S’utilitza toxina botulínica (proteïna natural).

“Vistabel” per tractar les arrugues d’expressió produides per la contracció muscular repetida a nivell de “pota de gall” (al riure), “glabel·la” (en enfadar-se), al “front” (al mostrar sorpresa). El resultat és espectacular i molt natural.

Hi ha noves indicacions de la toxina a nivell del terç inferior de la cara per tractar el “somriure gingival” quan, al riure, s’ensenyen les genives enlletgint molt la rialla.

S’aconsegueixen molt bons acabats després del tractament ortodòntic.

També permet tractar amb èxit la hiperhidrosi o excés de sudoració axil·lar i palmoplantar.

Vols Probar Bòtox?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en la Utilització del Bòtox

Sculptra

Retorna el teu aire juvenil recuperant el contorn facial.

Tractament de la flaccidesa.

  • S’utilitza material reabsorvible compost bàsicament d’àcid polilàctic que estimula la formació de nou col·làgen en zones molt deprimides (per falta de col·làgen i els vectors gravitacionals propis de l’edat) obtenint volum i rejoveniment facial.
  • El seu efecte és molt natural doncs és una substancia que just al  col·locarla veiem el resultat final que obtindrem al estimular el propi col·làgen del pacient, però que es reabsorveix en poques hores. I així d’una forma gradual el tractament va fent efecte durant tot un mes fins arribar al resultat esperat.
  • Pot combinar-se amb tractaments de biorevitalització, bioestimulació facial, materials de farciment, fils tensors o làser de rejoveniment facial, entre altres.

Aquesta tècnica, també conforma un curs que oferim a la Clínica Saurina.

Vols Retornar el Teu Aire Juvenil?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com tornar al Teu Aire Jovenil

Silhouette Soft

SILOHUETTE SOFT (Fils tensors)
Són sutures de àcid polilàctic, reabsorvibles que no necessiten ni incisions ni punts per esser colocades, només anestèsia local. És un procediment totalment ambulatori que crea una estructura i estimulació del col·làgen, de manera que pot combinar-se amb altres tècniques com fillers, toxina botulínica…millorant la ptosis de la pell, reduïnt els signes de l’edat de manera molt natural.

Aquesta tècnica és molt eficaç i actúa en 2 temps: 1) crea vectors de tensión (imitant en part el lifting) 2) estimula el col·lagen natural propi del pacient per mantenir el tractament a llarg plaç.

Aquesta eina contra la flaccidesa pot esser combinada amb els fillers i/o l’sculptra, doncs cada una d’aquestes tècniques tenen les seves indicacions i característiques úniques.

Oferim la possibilitat de cursar un curs dins de clínica saurina, per tractar tots els possibles fils tensors.

Saps que és el Silhouette Soft?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en que és el tractament Silhouette Soft

Intralipoterapia

Hidrata i dona llum al teu rostre.

Tècnica indicada per rejovenir (bio-flash facial)

Consisteix en microinjeccions indolores de vitamines minerals i oligoelements que estimulen i tonifiquen la pell de la cara, coll, escot i dors de les mans.

Restaura pells madures i produeix una reparació cutània després de tractaments mèdics, làser o quirúrgic, donant al rostre un aspecte molt més lluminós i saludable.

– La tècnica de fils màgics o fils de PDO mostra uns resultats molt bons, junt amb la combinació d’aminoàcids i mesoterapia. Per tant aconseguim una pell jove, lluminosa, i a més elevem la pell caiguda, fruit de la flaccidesa.

– S’utilitza també en combinació de l’àcid hialurònic no reticulat per hidratar la dermis abans i després de l’estiu, provocant l’augment d’elasticitat i tonicitat de la pell, per evitar la formació d’arrugues per la dessecació de la pell.

Per rejovenir cara, coll, escot i dors de les mans Bio-revitaliv.

Perquè no fer-te el tractament de Mesoteràpia Facial?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en el tractament de Mesoteràpia Facial

Peelings Mèdics

PEELINGS MÈDICS

Fes desaparèixer la pell morta i rejoveneix la pell unificant-ne el color i la textura.Consisteix en l’aplicació d’àcids fruitals a la pell amb la finalitat de produir la renovació de les capes superficials, aportant llum a la pell mate i retornant la lluminositat a la pell.

Estan indicats en casos de fotoenvelliment cutani, taques senils, solars, acne, porus oberts, etc… Es recomana seguir tractament cosmètic a domicili.

Tractaments despigmentants:
A base de peelings, amb tractaments cosmètics domiciliaris posteriors combinats amb làser.

Vols fer deseperèixer la pell morta i unificar-ne el color i textura?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem com fer-ho amb el tractament de Peelings Mèdics

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH