Cirurgia

Cirugia

Som pioners a Girona en tractaments bucals amb làser.
Es un làser de diode que ens permet optimitzar els tractaments minimitzant les molèsties del pacient
Els utilitzem en cirurgies : Amb el bisturí làser a l’hora que fa la incisió, la fa molt neta i fem coagulació de la ferida, indicat particularment en pacients medicats amb adiro, sintrom i daltres anticoagulants. Podem també desinfectar la ferida post extracció dentaria minimitzant les molèsties posteriors i accelerant la seva curació.

Els tractament que disposem als pacients cobreixen tots, o pràcticament tots, els àmbits de la odontologia, com l’extirpació de quistes; gingivectomies; apicectomies; frenectomies; fenestració de peça inclosa previa a tracció ortodontica; extraccions dels queixals del seny inclosos; microimplants per anclatge en ortodoncia; implantologia …

Aquests tractaments quirúrgic sempre assessorat i supervisat per equip mèdic que disposa de tècniques sedants i analgèsiques, com és el propi òxid nitrós que s’utilitza com a gas  inhalat, sense efectes nocius per a la salut, per aquells pacients més aprehensius. Més informació

A més dins de la planificació quirúrgica dispossem de dos avenços tecnològics molts importants dins la odontologia: El TAC dental (CBCT) per la planificació i el làser dental.

Les frenectomies, ens permet realizar-les sense incisions ni sutures, amb la màxima comoditat del pacient i amb recuperació immediata.

Resecció de quistes, berrugues, tumuracions benignes…

  • Before-Cirugia
    After-Cirugia
    Before Cirugia After

A estètica dental: L’utilitzem per tractar genives hipertrófiques, pigmentades realitzant un peeling gingival. Fem gingivectomíes i allargaments coronaris, permet contornejar la geniva de manera molt precisa i gens agresiva per harmonitzar la arquitectura gingival, o per allargar una corona per poder reconstruir-la correctament i marcar els seus contorns.

Confia ja amb els pioners a Girona en Cirugia

Contacta’ns Ara i confia ja amb els millors

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH