Implantologia

Implantologia

Un implant dental és una “arrel de titani” que es col·loca quirúrgicament amb anestèsia local a l’interior de l’os maxil·lar. Posteriorment, després d’un període de cicatrització i d’osteointegració, es connecta una pròtesi o funda.

Substituir les dents absents amb implants té molts avantatges:

  • No lesionen les peces veïnes.
  • Mantenen l’alçada de l’os evitant el col·lapse.
  • Eviten l’extrussió de les peces antagonistes.
  • Eviten la inclinació lateral de les peces veïnes
  • Restitueixen la funció i l’estètica perduda.

A Clínica Saurina l’experiència i els resultats ens avalen col·locant implants de qualitat. Hem realitzat estudis estadístics que mostren la nostra fiabilitat.

Si la necessitat ho requereix, per estètica, fem la pròtesi el mateix dia, si bé en tots els casos, mentre duri el tractament, el pacient no haurà de patir mai per l’estètica i podrà fer vida normal (pròtesi provisional).

Tècniques de sedació

Es procura la tècnica quirúrgica mínimament invasiva sempre que sigui possible, sense incisió ni sutura, oferint en alguns casos cirurgia guiada per ordinador .

Oferim la possibilitat de fer l’acte quirúrgic amb sedació conscient per l’anestesista, que permet no adonar-se ni del temps que dura ni de les molèsties ocasionades per la intervenció, eliminant l’ansietat i les molèsties en el pacient.

Una altra possibilitat és usar “el gas del riure” o óxid nitrós que ens permet reduir el nivell d’ansietat del pacient i disminuir la incomoditat, com per exemple en el moment de posar l’anestesia. No té efectes nocius i la seva aplicació és de curta durada, obtenint relaxament i benestar.

Clínica Saurina disposa d’una de les tècniques més novedoses i potencials de la odontologia regeneradora actual, en casos de poca quantitat d’os per la col·locació dels implants, s’obtenen cèl·lules del propi pacient (cèl·lules mare) per tal d’obtenir una regeneració natural, que ens aporten un teixit ossi de molta més qualitat que les tècniques convencionals que es basen en materials tractats, a la vegada que no té problemes relacionats amb el rebuig a cos estrany; a més la regeneració no és  només óssia si no que inclou el teixit gingival del voltant, aconseguint una millor estètica.

L’absència dental presenta varies complicacions com són l’extrussió de les peces antagonistes, la inclinació de les peces veines, així com l’absorció de l’os que ja no rep cap estímul de força. Una vegada el pacient es troba un gran periode en aquesta situació, els implants no poden ser col·locats a no ser que s’augmenti aquest os. Per una banda tenim l’augment d’os convencional, que implica col·locar os i membrana de col·làgen (en el cas de regeneració guiada) o col·locació de cèl·lules mare amb membranes centrifugades de plasma propi del pacient (regeneració natural guiada).Per altra banda existeixen tècniques complementàries per resoldre situacions més compromeses com en el cas del maxil·lar superior, on el seno es neumatitza, podem realitzar aixecament d’aquest seno (elevant la membrana) i col·locant el material citat. A més d’altres opcions com “split crest”, tècnica de ballon…

En cas de poc os als extrems distals, utilitzem de l’anclatge de 4 implants en l’os central per soportar tota una pròtesis

Aquells pacients que són portadors de dentadura removible completa, existeix la possibilitat de fixar aquesta a implants, per evitar la movilitat associada a la prótesis,  reduïnt el nombre de prótesis unitaries i implants necessaris.

Confia ja amb els pioners a Girona en Implantologia

Contacta’ns Ara i confia ja amb els millors

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH