Odontologia Estètica

Odontologia estètica

L’estètica aplicada a l’odontologia engloba tots els tractaments que tenen com a objectiu corregir les imperfeccions que ens impedeixen sentir-nos segurs al somriure.

Hem integrat la tècnica de carilles amb estratificació de composite que ens permet canviar el color, posició i forma d’una dent de forma conservadora.

Les carilles estratificades de composite són una alternativa a les fundes o corones (si es busca per estètica), així evitem un tallat agressiu de la dent. La tècnica és totalment manual, a clínica, buscant la màxima naturalitat i estètica en el resultat, i en què s’usen diverses capes del material perseguint el color i característiques pròpies del pacient, aquest art manual dins la odontologia exigeix un preparació exhaustiva en formació i un tractament llarg.

El blanquejament persegeuix potenciar la lluminositat del somriure del pacient, a Clínica Saurina tenim dues tècniques, les quals han estat estudiades i evaluades amb resultats similars.

Tècnica a Clínica: utilitzem la tècnica de zoom, que activa el peròxid amb la llum per tenir un resultat immediat a la clínica, tanmateix s’acompanya de fèrules per realitzar un manteniment a casa i aconseguir una major estabilitat del color.

Tècnica a Casa: s’entrega el material blanquejador i fèrules, el pacient se les haurà de col·locar durant uns dies fins aconseguir el color desitjat

Les fundes sense metall milloren l’estètica evitant l’ànima metàl·lica, que donarà certa opacitat al color. Es fan en ceràmica complerta a partir d’estructures de zirconi. El zirconi és un material ceràmic d’alta tecnologia, que es caracteritza per una inigualable estabilitat, biocompatibilitat i resistència. Compagina una estètica excel·lent amb un ajustatge molt precís.

A la clinica dra Saurina s’ha incorporat una nova tècnica “snap-on-smile”per transformar el somriure. és el primer i únic tractament dental no invasiu, econòmic i completament reversible que en només dues setmanes pot fer que se senti millor amb el somriure i la seva vida. Es un aparell fet d’una resina especial molt fina però extremadament forta i resistent a la tinció. Resolt casos amb dents apinyats, tacats, que li faltin peçes o tinguin espais entre dents, que no son candidats a ponts o implants, o volen evitar anestesia o turbina. Es una solució ràpida i estètica.

La tècnica DAMON és la més actual d’autolligatge passiu, que aprofita els avantatges d’utilitzar un braket que es trava menys per la menor fricció millorant la tècnica de lliscament.

Les baixes forces del sistema Damon junt amb brakets de lligat passiu treballen més en armonia amb la biologia de cada pacient en concret (respectant el teixit periodontal).

Com a resultat s’obtenen somriures més amplis, reduint la necessitat d’extraccions i cirurgies, amb un resultat que millora el suport dels llavis, renovant l’estètica al mateix temps que es rejoveneix l’aspecte.

Els factors determinats sobre els quals ens fonamentem a l’hora de tractar són l’estètica facial, el diagnòstic ortodòntic prudent i sobretot la salut dental del pacient.

Invisaling ® és una tècnica d´ortodòncia totalment invisible, que permet corretgir el teu problema sense necessitat de portar brackets.

Amb l’ajut d’un software específic, que treballa amb tecnología 3D, i denominat ClinChek, la Doctora farà una planificació del teu tractamient y et mostrarà quins movimients faran les teves dents i quin serà el teu somriure final.

Invisaling ® utilitza uns alineadors transparents de “posar i treure”, fabricats a mida per a tu. Aquests alineadors es canvien cada 2 setmanes per uns altres que s’adapten a la nova posició dentaria. Amb aquesta sistemàtica es va millorant progressivament la posició de les dents, fins aconseguir el resultat ideal.

Invisaling ® està indicat per un determinat grup de pacients, doncs no permet fer els mateixos moviments dentaris que la aparatologia fixa.

Confia ja amb els pioners a Girona en Cirugia

Contacta’ns Ara i confia ja amb els millors

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH