Medicina Estètica

CLÍNICA SAURINA

Medicina Estètica Corporal

Aconseguiràs l’aspecte que desitges, sempre sota el millor criteri mèdic i mitjançant les tècniques menys invasives.

Retensat Cutani o Endopeel

L’Endopeel o retensat cutani és una tècnica dissenyada pel doctor Alain Tenenbaum pioner i innovador en el camp estètic, que va introduir la possibilitat d’una elevació cutània conservadora, evitant procediments agressius com els quirúrgics.

La tècnica es basa en intentar contrarestar l’efecte de l’envelliment de les fibres musculars, que al llarg dels anys, impossibiliten la correcta funció dels músculs (la funció i la tensió), propiciant d’aquesta manera la flaccidesa dels teixits que l’envolten.

Així doncs, aquesta tècnica es basa en l’ús de l’àcid carbòlic i araquidònic, aquests àcids estan compostos per fibres que es contrauen i permeten anar recuperant la tonicitat natural del múscul, retensionant la pell, amb un lífting no invasiu, amb material 100% reabsorbible, i per tant un producte mèdicament segur, si bé d’efecte temporal (3-4 mesos)

El resultat d’aquesta tensió muscular busca el rejoveniment de la pell, tenint com a objectius: cara, braços, coll, nas i glutis.

Aquesta tècnica és única.

Pel que fa a la formació continuada de Clínica Saurina, cal destacar que ha participat en diferents congressos internacionals i ha après la tècnica del mateix pioner i doctor Alain Tenenbaun, havent anat a buscar la font original per un coneixement i domini de la tècnica única i rigorosa.

Dr. Alain Tenenbaum, és el President de l’Acadèmia Suïssa de Dermatologia Estètica i Medicina Estètica (SACADAM) I PRESIDENT DE LA International Peeling Societiy (ISPC).

Intolerància Alimentaria

Clínica Saurina ofereix un test de “sceening, que serveix per diagnosticar la possible intolerància alimentària dels aliments de consum més freqüent en la dieta mediterrània i que perjudiquen la salut.

Existeixen diferents indicadors que poden denotar diferents intoleràncies:  S’indica en casos de sobrepès, cefalees, migranyes, marejos, vertígens, inflor, processos dermatològics, ansietat, nàusees, diarrea, fibromiàlgia, astènia crònica, al·lèrgies, asma…

Gràcies a aquest test, i l’eliminació dels aliments que causen intolerància la persona afectada evidenciarà una ràpida millora i benestar general.

Planifiquem Dietes Efectives

Mitjançant el sistema mèdic professional “In Body”, utilitza un mètode anomenat Anàlisi d’Impedància Bio-Elèctrica (BIA) que ens possibilita un estudi analític corporal complet i precís, que valora segons l’edat, el sexe, la talla, la massa muscular, la grassa, el percentatge d’aigua, el metabolisme bassal, la relació cintura-maluc i l’índex de massa corporal, generant un gràfic general i per sectors corporals que ens permet avaluar i instaurar una dieta adequada i planificada segons les necessitats de cada persona.

A més a més, per tal d’assegurar una millora corporal l’equip professional de la clínica garanteix un constant i acurat seguiment, sota el control mèdic, per tal que d’aquesta manera s’aconsegueixin uns resultats ràpids, exitosos i saludables, mantenint la massa muscular i la qualitat de la pell.

Tanmateix, aquest tractament es complementa i completa amb sessions de mesoteràpia i pressoteràpia, que fan millorar la flaccidesa de la pell i la circulació de retorn venós. Així mateix, seguint les indicacions dels doctors i/o doctores, sempre que hi hagi la necessitat de combinar altres tipus de tractament, com la cavitació, per fer desaparèixer la cel·lulitis o la grassa localitzada, la Clínica ho oferirà per tal de garantir el resultat més excel·lent possible.

Cal destacar, que en casos amb més dificultats per garantir el canvi (anomenats rebels), es realitza un test d’intolerància alimentària per tal de fer una dieta més personalitzada i adequada al pacient.

Mesoteràpia Corporal

El tractament de la Mesoteràpia combat el greix i la flaccidesa indesitjada de la pell; aquest consisteix en la infiltració intradèrmica de petites dosis de fàrmacs homeopàtics, com extrets vegetals i vitamines dissenyades per acabar amb l’envelliment de la pell o per tractar problemes com la grassa acumulada o la cel·lulitis.

D’aquesta manera millorarà la circulació i disminuirà l’acumulació de grassa paralitzada en zones com les cartutxeres, l’abdomen, les cuixes…

Està indicada per tractar grassa localitzada i millorar l’aspecte de la pell (cel·lulitis), sobretot després de pèrdues importants de pes. L’assessorament professional en aquests casos pot resultar vital.

La Intralipoterapia és el tractament de l’adipositat localitzada, que s’ofereix com a alternativa a la liposucció quirúrgica. Tanmateix, està indicada pel tractament de grassa localitzada petita o mitjana.

L’adipositat localitzada és l’excés de grassa no desitjada que no ha desaparegut després de fer dieta ni exercici físic i el pacient no desitja realitzar una liposucció.

Les zones més afectades son: la part interna de les cames, interior del genoll, cartutxeres, abdomen, extremitat superior, “papada” i braços. El resultat és més ràpid si s’acompanya de cavitació posterior.

Consisteix a injectar àcid desoxicòlic en les zones amb excés de grassa per tal d’eliminar-la. Aquesta substància ajuda a liquar el teixit adipós, convertint el greix en una massa més líquida que es pot filtrar i expulsar del cos mitjançant el sistema limfàtic

Així doncs, la tècnica d’Intralipoterapia consisteix en la infiltració directa al teixit gras de solucions farmacològiques actives. És un tractament indolor, ràpid i totalment efectiu.

La Pressoteràpia és un tractament dermoestètic que consisteix en un massatge de drenatge limfàtic, mitjançant la compressió i descompressió d’unes cambres d’aire (botes o cobertors que generalment cobreixen les cames i els glutis) dispostes per a estimular i millorar la circulació de retorn venós, reduint la cel·lulitis i millorant les cames cansades i varicoses. A més a més, també està indicat per a reduir, preveure i eliminar greixos localitzats. En l’àmbit mèdic, s’utilitza per reactivar el sistema circulatori, tractar endemés, augmentar l’oxigenació de l’organisme i estimular el sistema immunitari.

Hiperhidrosi o Excés de la Sudoració Axil·lar, Palmar, Plantar, és la sudoració anormal i excessiva que no necessàriament està relacionada amb la calor o l’exercici físic.

El tractament d’aquesta molèstia tan incòmode és ràpid, senzill i sense molèsties, es realitzen infiltracions en els nuclis de sudoració per reduir-ne l’excreció. És a dir, aquest tractament bloqueja temporalment les glàndules sudorípares que causen la sudoració.

Els símptomes més freqüents són: quan la sudoració pertorba la rutina, quan aquesta causa angoixa emocional o social, quan es comença a suar més del habitual i quan es tenen sudoracions nocturnes sense una raó aparent.

 

La Cavitació Estable també coneguda com a aspiració al buit, és una solució molt eficaç per tal d’eliminar grassa. Aquesta consisteix en un treball a través d’ultrasons que produeixen inflació de cèl·lules grasses (o teixit adipós), que en buidar-les s’aconsegueix destruir la grassa localitzada de la cel·lulitis, millorant la pell de taronja i nodular. És un tractament molt senzill i ràpid i no invasiu.

També s’utilitza després de la liposucció quirúrgica per millorar la qualitat de la pell. S’acompanya de pressoteràpia després de cada sessió de cavitació per afavorir l’eliminació de la grassa destruïda.

L’Esclerosi de Varius és una de les tècniques més eficaces per un tractament de varius. L’eliminació de les varius o aranyes vasculars consisteix a injectar dins de la vena una substància esclerosant, amb la finalitat de produir una reacció inflamatòria controlada a les parets internes de la vena dilatada, és fibrosi que farà desaparèixer la varícula com a tal.

El tractament és molt eficaç i poc molest sense necessitat d’anestèsia. Tanmateix, cal destacar que la insuficiència venosa és una malaltia crònica i molt recidivant, per tant és molt freqüent que amb el pas del temps apareguin altres venes.

És aconsellable que no li toqui el sol durant el tractament i combinar-ho amb pressoteràpia i mitges de compressió.

Confia ja amb els pioners a Girona en Medicina Estètica Corporal

Contacta’ns Ara i confia ja amb els millors

Cirurgía Estètica
 • Cirugia de Mames
 • Cirugia de la Calvície
 • Cirugia Facial
 • Cirurgia Corporal
 • Cirurgia Estètica Post Bariàtrica
 • Cirurgia Ginecològica

» Més informació

Cirurgia de la Calvície
 • Trasplant de Cabell

» Més informació

Medicina Estètica Corporal
 • Nutrició i Obesitat
 • Intolerància Alimentària
 • Mesoteràpia Corporal
 • Intralioterapia
 • Pressoteràpia
 • Hiperhidrosi
 • Cavitació estable

» Més informació

Medicina Estètica Facial
 • Farciment d’Arrugues
 • Relaxament Muscular
 • Sculptra
 • Silhouette Soft
 • Mesoteràpia Facial
 • Peelings Mèdics

» Més informació

Plataforma Làser
 • Depilació Mèdica
 • Lesions Pigmentades
 • Làser de Rejoveniment Facial
 • Làser Tractament d’Acné
 • Làser Tractament Vascular
 • Làser Diode

» Més informació

Altres Serveis
 • Sedació Conscient
 • Multidisciplinari
 • Anti-Aging Ronquets i Apnea del Son
 • Estudi d’Estrès
 • Tractaments Capil·lars
 • Desinfecció i Esterilització
 • Cremes Personalitzades

» Més informació

Encara no estàs convençut?

Vols saber més informació dels nostres serveis?
Contacta amb nosaltres sense compromís i t’oferirem el millor servei pel teu cas.

TELÈFON

(+34) 972 21 24 52

Email

info@clinicasaurina.com

ADREÇA

Carrer Cor De Maria, 4. 17002 Girona

INFORMACIÓ LEGAL

T’informo que les dades de caràcter personal que em proporciones seran tractats per CLÍNICA SAURINA com a responsable d’aquest lloc web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és la de mantenir amb tu un contacte comercial i enviar-te la informació requerida o formalitzar la nostra relació contractual.

En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats descrites en la POLÍTICA DE PRIVACITAT.

T’informo a més de que aquestes dades que em facilites estaran emmagatzemats en els servidors de 1&1, proveïdor de hosting dins de la UE (veure Política de Privacitat de 1&1).

No comunicarem ni cedirem les teves dades a tercers amb finalitat comercial o publicitària. Si per qüestions exclusivament operatives hem de compartir les teves dades amb tercers, t’informarem puntualment i de manera transparent per mitjà del correu electrònic.

El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la teva sol·licitud.

Podràs exercir els teus drets d’informació, accés, rectificació, limitació, portabilitat i supressió de les teves dades en info@clinicasaurina.com.

Clínica Saurina

Odontologia i Medicina Estètica

Carrer Cor De Maria, 4. 17002 Girona

(+34) 972 21 24 52 | info@clinicasaurina.com