Medicina Estètica Corporal

Medicina Estètica Corporal

Planifiquem Dietes Efectives

Un estudi analític corporal complet “in body” valora segons la talla, edat i sexe, la massa muscular, la grassa, el percentatge d’aigua, el metabolisme bassal, la relació cintura-maluc, i l’índex de massa corporal en un gràfic general i per sectors corporals, que ens permet instaurar una dieta adequada i planificada i portar un acurat seguiment comparant les gràfiques posteriors amb les que es realitzen un cop iniciada la dieta. Sota un control mèdic, s’aconsegueixen resultats espectaculars i ràpids, tot mantenint la massa muscular i la qualitat de la pell.

Es complementa el tractament amb sessions de mesoteràpia i pressoteràpia per millorar la flaccidesa de la pell i la circulació de retorn venós. Si és necessari es fa cavitació per fer desaparèixer la cel·lulitis o grassa localitzada millorant la pell de taronja i nodular. Tots els professionals de Clínica Saurina treballem per aconseguir el millor de tu.En casos rebels fem un test d’intolerància alimentària per poder fer una dieta adequada al pacient.

T'ajudem a Planificar la Teva Dieta

Contacta’ns Ara i comença ja amb la teva Dieta Proteïnada Personalitzada

Retyensat Cutani o Endopeel

L’Endopeel o retensat cutani és una tècnica dissenyada pel doctor Alain Tenenbaum, pioner i innovador en el camp estètic, introduïnt la possibilitat d’elevació conservadora, evitant així procediments més agressius, quirúrgics.

La tècnica intenta contarrestar l’efecte de l’envelliment de les fibres musculars, que degut a les tensions sofertes al llarg dels anys, acaben allongant el múscul, impossibilitant així que realitzi una correcta funció i tensió,  propiciant la flaccidesa dels teixits que l’envolten.

Mitjançant l’ús de l’àcid cabròlic i arquidònic, aquestes fibres es contrauen, recuperant la tonicitat natural del múscul, retensionant la pell, amb un lifting no invasiu, amb material 100% reabsorvible, i per tant un producte mèdicament segur, si bé d’efecte temporal (3-4 mesos)

El resultat del tensionament muscular busca el rejoveniment de la pell, tenint com objectius cara, braços, coll, nas… i glutis, tècnica única d’elevació d’aquests músculs, l’única alternativa és quirúrgica.

Clínica Saurina ha participat en congressos internacionals i ha aprés la tècnica del propi doctor Alain Tenenbaun, havent anat a buscar la font original per un coneixement i domini de la tècnica única i rigurosa.

Vols Probar el Retensat Cutani?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en el Retensat Cutani

Intolerància Alimentaria

Esbrina quins aliments perjudiquen la teva salut. Es tracta d’un test de sceening per diagnosticar la intolerància alimentària a aliments de consum més freqüents en la dieta mediterrània. S’indica en casos de sobrepès, cefalees, migranyes, marejos, vertígens, inflor, processos dermatològics, ansietat, nàusees, diarrea, fibromiàlgia, astènia crònica, al·lèrgies, asma…

Eliminant els aliments que causen intolerància es nota una ràpida millora i benestar general.

Tens Intolerància Alimentaria?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar amb la teva Intolerància Alimentaria

Mesoteràpia Corporal

Combat el greix i la flaccidesa indesitjada. Consisteix a injectar petites dosis de fàrmacs Noia-vertical-webhomeopàtics.

Millorarà la circulació i disminuirà l’acumulació de grassa paralitzada en cartutxeres, abdomen…

Està indicada per tractar grassa localitzada i millorar l’aspecte de la pell (cel·lulitis), sobretot després de pèrdues importants de pes. L’assesorament professional en aquests casos pot resultar vital.

Saps que és la Mesoteràpia Corporal?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en que és la Mesoteràpia Corporal

Intralipoterapia

És el tractament de la adipositat localitzada, que s’ofereix com alternativa a la liposucció quirúrgica. La intralipoterapia està indicaca per el tractament de grassa localitzada petita o mitjana.

La adipositat localitzada es el excés de grassa no desitjada que no ha desaparescut després de fer dieta ni exercici físic i el pacient no desitja realitzar una liposucció.

Les zones més afectades son : la part interna de les cames, inerior del genoll, cartutxeres, abdomen, extremitat superior, “papada”. El resultal es més ràpit si s,acompanya de cavitació posterior.

La tècnica de intralipoterapia consisteix en infiltració directa al teixit gras, de solucions farmacològiques actives. És un tractament indolor, ràpid i efectiu.

Tens Intolerància Alimentaria?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar amb la teva Intolerància Alimentaria

Pressoteràpia

Massatge de drenatge limfàtic per millorar la circulació de retorn venós, reduint la cel·lulitis i millorant les cames cansades i varicoses.

T'agradaria Provar Pressoteràpia?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en Pressoteràpia

Hiperhidrosi

Hiperhidrosi o Excés de la Sudoració Axil·lar, Palmar, Plantar. Controla l’excés de suor en els moments decisius.

El tractament d’aquesta dolència tant incòmode és ràpid, senzill i sense molèsties, es realitzen infiltracions de toxina botulínica en els nuclis de sudoració per reduir-ne l’excreció.

Tens Excés de Sudroació?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar amb la Sudoració

Cavitació Estable

A través d’ultrasons que produeixen inflació de cèl·lules grasses que, en buidar-les, s’aconsegueix destruir la grassa localitzada de la cel·lulitis, millorant la pell de taronja i nodular. També s’utilitza després de la liposucció quirúrgica per millorar la qualitat de la pell. S’acompanya de pressoteràpia després de cada sessió de cavitació per afavorir l’eliminació de la grassa destruïda.

Perquè no fer desaparèixer la pell de taronja i nodular?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com fer-la desaparèixer amb la Cavitació Estable

Esclerosi de Varius

No amaguis les cames! La eliminació de les varius consisteix a produir una reacció inflamatòria controlada a les parets internes de la vena dilatada que farà desaparèixer la varícula com a tal. És aconsellable que no li toqui el sol durant el tractament i combinar-ho amb pressoteràpia i mitges de compressió.

Tens Varius i no saps com fer-les desaparèixer?

Contacta’ns Ara i t’assessorarem en com acabar amb les Varius

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH