CURS DE FILLERS (14ª EDICIÓ) 11 DE NOVEMBRE DEL 2016

14ª edició del curs de Fillers. Gràcies a l’èxit que va resultar de l’anterior curs de fillers , tornarem a posar-lo a l’abast d’altres alumnes que vulguin apuntar-s’hi també.

“Protocolo de actuación en el abordaje estético del tercio inferior de la cara” és el tema sobre el qual tractarà i es dedicarà tot el curs: La culminación de un arte, el odontólogo y la Medicina estética, tant en una basant teòrica com pràctica, en què ens especialitzarem en fillers (farciments facials), que es realitzarà el dia 11 de novembre a Girona.

L’objectiu del curs és la de proveir d’una visió més amplia tant en el diagnòstic com en el resultat dels tractament odontològics sobre l’estètica facial, la doctora Saurina ensenyarà la sinergia existent entre la odontologia i la medicina estètica, i la necessitat de unir-les sota el coneixement dels professionals. Adquirirem els coneixements bàsics de la medicina estètica responent no només als seus fonaments i a la tècnica, si no que a nivell legal fins on pot arribar l’odontòleg com a assessor i professional de l’estètica facial.

La part pràctica donarà la possibilitat d’arribar a l’excel·lència dels resultats dels múltiples tractaments i això és el que realment ens diferencia. En aquesta part pràctica els alumnes treballaran inicialment en el pla de tractament i disseny del cas, la punció sobre maniquí i finalment amb l’aplicació del farciment (àcid hialuronic) sobre el propi pacient.

És un curs acreditat on inclou el coffe break i dinar.

Tots els detalls i informació necessària apareixen en el programa que podeu obrir en aquesta mateixa pàgina, en cas de qualsevol dubte o problema contacteu amb:

clinica@drasaurina.com

About the Author :

One Comment

  1. Rocío Molina

    Bon dia. M’agradaria rebre informació del curs de fillings de l’onze de Novembre: disponibilitat de places, preu del curs, horaris. Moltíssimes gràcies!

    Atentament,

    Rocío Molina

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH