10ª edició del curs de Fillers. Gràcies a l’èxit que va resultar de l’anterior curs de fillers , tornarem a posar-lo a l’abast d’altres alumnes que vulguin apuntar-s’hi també.

“Protocolo de actuación en el abordaje estético del tercio inferior de la cara” és el tema sobre el qual tractarà i es dedicarà tot el curs: La culminación de un arte, el odontólogo y la Medicina estética, tant en una basant teòrica com pràctica, en què ens especialitzarem en fillers (farciments facials), que es realitzarà el dia 30 de gener a Girona.

 

L’objectiu del curs és la de proveir d’una visió més amplia tant en el diagnòstic com en el resultat dels tractament odontològics, la doctora Saurina ensenyarà la sinergia existent entre la odontologia i la medicina estètica, i la necessitat d’unir-les sota el coneixement dels professionals. La part pràctica donarà la possibilitat d’arribar a l’excel·lència dels resultats dels múltiples tractaments i això és el que realment ens diferencia.

És un curs acreditat on inclou el coffe break i dinar.

Programa fillers

Tots els detalls i informació necessària apareixen en el programa que podeu obrir en aquesta mateixa pàgina, en cas de qualsevol dubte o problema contacteu amb:

clinica@drasaurina.com