El doctor Enric de Ribot va participar en el curs organitzat al col·legi oficial d’odontolegs i estomatolegs de Girona patrocinat per la casa dentsply, aquest 13 i 14 de Novembre. Entre els seus ponents va participar com a docent la també reconeguda Dra. Pietat Soldado, endodoncista de la Clínica Saurina.

El curs va ser orientat inicialment en endodoncia avançada per tractament de nervi dental, amb l’instrumental més recent wave-one gold i tècniques contrastades, des de instrumentació a irrigació, recalcant la importància de mantenir l’estructura sana tant com sigui possible. Va ser acompanyat d’un taller pràctic.

En una segona fase d’aquest curs es va fer un repàs a la literatura més actual en quan a la restauració de la dent endodonciada, mirant tècniques i materials recents. Va ser acompanyat d’un taller pràctic.

[document url=”http://www.saurina.tudemoweb.com/wp-content/uploads/FOLLETO-OC-2015.fh11.pdf”]

Es va aprofitar la jornada de formació per presentar les noves investigacions que està realitzant la casa comercial per fer més predictible els nostres tractaments, entre ells la monitorització amb iQ, ipad d’apple que ha concertat un contracte amb dentsply per fer un ipad que pugui conectar-se al nostre sistema rotatori per controlar velocitat i conformació del conducte, entre d’altres.