CENTRE D’ODONTOLOGIA, CIRURGIA I MEDICINA ESTÈTICA

Pronto Pro va entrevistar a la doctora Saurina per explicar la integració d’especialitats- odontologia, medicina i cirurgia estètica- del centre.

A part de múltiples preguntes d’interés general que us convidem a llegir: entrevista ,també es parla dels orígens de la clínica així com dels seus fills que continuen la trajectòria.

La història de la clínica comença a arbúcies el 1985 com a clínica dental, el 1988 s’instal·la l’actual Clínica Saurina a Girona amb l’especialitat d’odontologia i el 2007 ja incorporaria la cirurgia i medicina estètica.

Aquesta visió transformadora, ha evolucionat i madurat durant 30 anys de formació i autoexigencia, donant una capacitat diagnòstica completa, on el pacient obté un criteri global de tota l’estètica facial, unint la part bucal i la part facial.

A més d’aquesta integració de disciplines com a factor diferencial d’altres centres. Les disciplines conten amb tots els serveis, incorporant la medicina estètica corporal, la cirurgia estètica, així com els trasplants capil·lars, entre d’altres serveis.

Ús deixem aquí l’enllaç

ENTREVISTA PRONTO PRO