Ronquets i apnea del son

A la clinica Saurina es tracta el problema de la roncopatia i de l’apnea del son, amb Orthoapnea, dispositiu de adelantament milimetric controlat amb gran efectivitat.

Orthoapnea® es un revolucionaria prótesis intraoral que constituye la alternativa más cómoda, fácil y eficaz para el tratamiento del ronquido y la apnea del sueño. Las férulas intraorales modifican la posición de la mandíbula, de la lengua y de las estructuras garantizando que la vía respiratoria quede libre evitando que se obstruya el paso del aire durante el sueño.

orthoapnea-saurina

L’apnea del son pot estar vinculada al ronquet, aquest és un dels  sintomes, que ens permet diagnosticar aquesta patologia.

L’apnea afecta directament la qualitat del son, reduïnt la nostra vitalitat, concentració, energia, motivació; augmentant la fatiga i el malestar. Tots aquests aspects que són només una part dins del son, tenen una estreta relació amb la qualitat de vida.

Les férules d’orthopnea o férules d’avançament mandibular eviten els ronquets nocturns!

Clínica Saurina compta amb el seguiment i experiència de múltiples pacients, que ens fan confiar en aquest tractament i oferir-lo amb coneixementa Girona.