Clínica Saurina realitza el tractament de trasplant capil·lar a mans de la Doctora Anna Trius , especialitzada en aquesta cirurgia.

[column size=”1/4″]

alopecia

 

[lightbox src=”http://www.saurina.tudemoweb.com/serveis-de-medicina-estetica/cirurgia-de-la-calvicie/”]MÉS INFORMACIÓ TRASPLANT DE CABELL[/lightbox][/column]

 

[column size=”2/3″]L’alopècia tant masculina com femenina té una gran incidència en la població actual. Múltiples tractaments no quirúrgics han estat plantejats pel reforç capil·lar, fórmules farmacològiques, que sovint no són suficient per evitar la caiguda de cabell.

Afortunadament per resoldre la absència capil·lar el camp quirúrgic va trovar una solució dins la cirurgia mínimament invasiva que és el trasplant de cabell.

Aquest trasplant consisteix en obtenir fol.licles del propi pacient en zones amb resitència a la caiguda, per tal de reocupar les zones despoblades. Existeixen diverses tècniques per tal d’afrontar la calvície, la FUSS i la FUE, que ens permeten adaptar-nos a la exigència estètica del pacient.[/column]