INVISALIGN ABANS ARA I SEMPRE

La tècnica invisible sense braquets o INVISALIGN forma part de les nostres especialitats, des de el propis inicis de INVISALIGN i el començament de Clínica Saurina. Doncs la doctora Saurina va ésser acreditada fa més de 20 anys!

Ara continuant amb la nostra confiança amb el sistema Invisalign el doctor Ribot s’ha format de forma oficial.

Hem rebut l’acreditació corresponent; seguint amb el nostre criteri d’innovació, exigència i formació, que ens caracteritza.

La tècnica invisalign funciona a través:

  • Coneixement del teu ortodoncista
  • Alta tecnologia que ens proporciona allign.
  1. Mitjançant un escaner 3d es planifica el tractament ideal, segons les necessitats, on el pacient veurà l’evolució. Aquesta planificació la organitza el teu dentista de confiança, que guiarà els moviments que realitzaran els tècnics.
  2. A resultes de tot aquest procediment es confeccionaran uns alineadors transparents que s’hauran d’anar canviant cada dues setmanes. Aquest sistema et permet estètica, higiene i comoditat, tot sense braquets!

Altres tècniques d’alineadors transparents han estat provades. Però per el moment no arriben al nivell de investigació i efectivitat de la casa allign, per tant essent tractaments de menor fiabilitat.

Per saber si el teu tractament és oficial, només has de mirar els alineadors, tots tenen grabat la marca original de producte.

Més informació en aquest apartat que vam fer per vosaltres: https://www.saurina.tudemoweb.com/ortodoncia-sense-braquets