Si busques millorar la flonjor del rostre sense recórrer a una cirurgia invasiva, t’interessarà saber sobre el lífting sense cirurgia.

La solució per a un aspecte més jove i fresc

La pell de la nostra cara és una de les zones del nostre cos que més es veu afectada pel pas del temps i l’envelliment. En conseqüència, els signes de l’edat es fan cada cop més evidents, com les arrugues, les línies d’expressió i la pèrdua de fermesa. Afortunadament, hi ha una solució: el lífting sense cirurgia.

Què és un lífting sense cirurgia?

Es tracta d’un procediment estètic que cerca millorar la flacciditat de la cara sense haver de recórrer a una cirurgia invasiva. Els procediments més moderns són menys invasius i més ràpids, amb resultats que duren molts mesos.

A la Clínica Saurina, oferim diverses opcions de lífting sense cirurgia

La tècnica més actual és la tècnica híbrida, que combina la hidroxiapatita càlcica amb l’àcid hialurònic. Això proporciona una acció tensora immediata i un efecte volumitzador a llarg termini. La hidroxiapatita càlcica és un gran tensor que ajuda a estirar la pell i millorar la flacciditat. L’àcid hialurònic, per part seva, ajuda a millorar el volum i la hidratació de la pell, deixant un aspecte més juvenil i radiant. Una altra opció que oferim són els fils tensors. Els fils tensors són fils de material biocompatible que es col·loquen sota la pell per aconseguir un efecte tensor i estirar la pell.

Aquesta tècnica és molt efectiva en casos lleus o moderats de flacciditat, i els resultats poden durar fins a un any. Finalment, també oferim el tractament amb bòtox per atenuar les línies d’expressió del terç superior del rostre, com ara les arrugues del front o les potes de gall. El botox és una proteïna que relaxa els músculs i ajuda a prevenir la formació de noves arrugues. Com a resultat Els resultats del tractament amb bòtox duren entre 3 i 6 mesos.

Clínica Saurina, una clínica que treballa la tècnica de lífting sense cirurgia

En resum, a la Clínica Saurina oferim diverses opcions de lífting sense cirurgia per ajudar-lo a millorar la flacciditat i les arrugues del rostre. Contacteu amb nosaltres per obtenir més informació o per reservar una consulta amb un dels nostres especialistes en estètica. Estem aquí per ajudar-lo a assolir el seu millor aspecte!