La doctora Saurina, ha defensat a Sitges a les XXIV jornadas mediterráneas,  la seva filosofia de la complementarietat i sinergia entre la odontologia i la medicina estètica, el domini del teixit dur i el domini del teixit tou, ambdós necessaris per el correcte tractament de la part inferior de la cara: depressions, arrugues (surcs peribucals, nasogenians…), llavis, mentó, etc.

El teixit tou, que és on el metge estètic realitza el seu disseny, depén fonamentalment de la estructura de suport, que és el teixit dur, el somriure.

Durant la ponència ha presentat múltiples casos propis, amb pràcticament tots els tractaments possibles tant del camp dental com mèdic estètic.

Un somriure perfecte, sense el tractament adient del seu entorn peribucal, deixa de ser perfecte.

La conferencia ha generat molta expectació, doncs s’ha introduït un abordatge nou en el tractament facial, que inclou una disciplina nova, la odontologia, i aposta per la visió interdisciplinària entre especialitats per obtenir la excel·lència en els resultats.

La naturalitat i harmonia dels resultats estètics depenen d’ambdues disciplines, camí que Clínica Saurina porta temps treballant.

DRA-SAURINA