ORTODONCIA INVISIBLE SENSE BRAQUETS: Invisalign

Clínica Saurina ofereix a Girona les millors tècniques ortodònciques essent especialista en ortodòncia desde 1988, i una d’aquestes tècniques que està revolucionant el camp odontologic és invisalign, ortodòncia invisible sense braquets! Aquesta tècnica té com objectiu 3 pilars:

  • Estètica: Ja que és pràcticament imperceptible (evitem els “ferros”)
  • Comoditat: No tenen part metàl·liques que puguin punxar, les visites al dentista més espaiades, es treu per menjar i facilitat de rentar el sistema
  • Salut/Higiene: La facilitat d’higienitzar i posar-treure, i el no tenir elements retentius com els “ferros” on s’hi quedin restes, prevé la inflamació gingival i altres problemes derivats per la dificultat d’higiene.

ortodoncia-invisible-girona

¿En què consisteix?

 

L’ortodoncista realitza un estudi sobre el pacient en el qual diagnosticarà tota la problemàtica de malposició dental, a més enviarà una representació de la boca del pacient (en model de guix) a estats units, on realitzaran un escanejat 3D. Sobre aquest escanejat 3D el doctor/a evalúa els moviments necessaris, els temps i el resultat que es busca, i prepara el programa per a què així procedeixi.

No tots els dentistes saben treballar amb invisalign, el criteri i l’estudi són essencials, per reduïr nombre de fèrules, per tant temps de tractament, i per optimitzar els resultats, variables entre un o altre, aquí es troba la veritable limitació de la tècnica.

Una vegada l’estudi està fet s’ensenya directe al pacient tot el procediment fins veure el resultat final, si el pacient accedeix, s’envia la informació de nou a estats units, aquests sobre cada “imatge variant” o canvi de posició dental, realitzaran unes férules (“plàstics” amb la forma de l’arcada del pacient.

invisalign-girona

Invisalign és innovador, doncs el pacient té la capacitat de veure com quedarà el seu somriure abans de començar.

Aquestes fèrules el que fan és intentar moure les dents cap a la següent fase, o sigui entre la fèrula 1 i fèrula 2, hi ha variacions que realitzen força sobre les dents del pacient aconseguint moviment (entre moviment i moviment són 2 setmanes).

Invisalign implica la participació, decisió i col·laboració absoluta del pacient, més que qualsevol altra tècnica. Per una banda interessant i per l’altra implica que no tots els pacients són candidats.

Una vegada s’arriba a la última fèrula s’avalua el resultat obtingut en boca i la del programari, per plantejar-se fer “refinament” que no és sinó encara millorar més el resultat obtingut.

Comoditat, estètica i salut, sense renunciar al resultat.

About the Author :

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH