Aquest dijous 21 de juliol el dr. Enric de Ribot va celebrar l’acte de finalització acadèmica del postgrau clínic implantològic, realitzat a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

El postgrau d’un any de durada, contenia dins el seu programa la part teòrica que  ha resseguit  tots els últims avenços i bases de la implantologia actual, amb un professorat d’alt nivell. A la vegada que en la part pràctica cada operació realitzada era primer estudiada i presentada davant la taula d’experts, i en cas de superació dels criteris establerts, la cirurgia es realitzava amb la més alta exigència protocol·lària i científica.

El postgrau ha demostrat ser capaç d’aportar un nivell formatiu d’excel·lència.

Amb aquesta formació de qualitat i de supervisió universitària, seguim apostant no només per una odontologia tècnica, sinó que basada en el criteri, el coneixement i l’evidència científica.

El punt de vista crític i l’autoexigència han estat presents en tot el curs acadèmic, valors necessaris en l’àmbit professional i científic.

Clínica Saurina segueix actualitzant-se i participant en els cercles formatius de més alt reconeixement, per seguir estant en continua evolució, millorant així la nostra qualitat assistencial envers els nostres pacients.

Enricderibot