Vols un somriure més bonic, però et preocupa l’aspecte i la incomoditat que donen els bràquets tradicionals? Invisalign pot ser la solució que busques. A Clínica Saurina, estem orgullosos d’oferir aquest tractament d’ortodòncia, que és discret, efectiu i amb una oferta especial per al mes de març. Contacta’ns per saber-ne més!

Què és Invisalign?

Invisalign és un tractament d’ortodòncia que utilitza alineadors transparents fets a mida per redreçar les dents. A mesura que avances en el tractament, canviaràs d’alineador de forma periòdica per anar ajustant gradualment la posició de les teves dents.

Per què triar Invisalign?

Hi ha moltes raons per les quals les persones trien Invisalign per substituir els bràquets tradicionals. En primer lloc, els alineadors transparents es veuen molt menys que els bràquets metàl·lics. De fet, moltes persones ni tan sols notaran que els portes.

A més, els alineadors són extraïbles, la qual cosa significa que te’ls pots treure per menjar o raspallar-te les dents i així mantenir una higiene òptima. Això fa que el tractament sigui molt més còmode i fàcil de dur en comparació dels bràquets tradicionals.

Els alineadors d’Invisalign estan fets a mida per a cada pacient. Això vol dir que el tractament s’adapta a la perfecció a la forma de les teves dents i necessitats concretes.

Com funciona el tractament?

Per començar el tractament d’Invisalign, primer heu de programar una consulta amb un dels nostres ortodontista de la Clínica Saurina. En aquesta cita, es parlarà dels objectius del tractament i el teu ortodontista examinarà les dents per determinar si el tractament Invisalign s’adapta a les teves necessitats bucodentals i estètiques.

A continuació, realitzarem un còmode escaneig 3D de tota la boca per fer un estudi ortodòntic minuciós i enviarem les mesures al nostre laboratori, perquè es facin els alineadors personalitzats. Quan els alineadors estiguin llestos, programarem una cita per lliurar-te’ls i explicar-te com utilitzar-los. També la rutina del dia a dia per aconseguir els millors resultats amb el tractament.

Interessat a Invisalign?

Aquest mes de març estem oferint una promoció especial per a nous pacients interessats a Invisalign.

Truca’ns avui per programar la teva consulta i descobreix com pots obtenir el teu somriure més bonic amb Invisalign!

 

invisalign