Aquest any hem celebrat la XXVI trobada d’experts internacionals en medicina estètica. Aquest gran congrés d’altíssim nivell professional ha tingut lloc a Sitges de l’11 al 13 de maig.

Tots els temes presentats han estat amb les últimes actualitzacions conceptuals i tècniques del sector de la medicina estètica. Entre totes les innovacions nosaltres resaltem:

  • -Eliminació de grassa localitzada de la papada, jowls a nivell facial. A nivell corporal les cartutxeres, cara internea dels genolls, abdomen…
  • -Tractament ginecològic no agressiu per tractar sequetat vaginal, pèrdua de lubricació, escoissor, infeccions vaginals, dolor durant relacions sexuals. Aquest tractament es basa en àcid hialurònic (reabsorbible i biocompatible) que a nivell vulvo-vaginal fa recuperar l’elasticitat i hidratació. A nivell de llavis majors més  firmesa i restaura el volum (rejoveniment genital). Efectivitat immediata (a la setmana) i duració de 6 mesos.  Aquesta tècnica és molt valorada a clínica Saurina, ja que el rejoveniment genital sol ser propi de la cirurgia estètica, no la medicina estètica.
  • – I finalment el perfeccionament dels fils tensors que amb tècniques específiques per elevació de nas i celles.

I com a punt final del congrés mencionar l’orgull de veure presentar a la nostra doctora Saurina. Que una vegada més ha defensat el concepte que defineix la nostra clínica: la interacció entre disciplines, odontologia i cirurgia i medicina estètica. El domini dels teixits durs per tal de dominar els teixits tous.

En aquesta presentació ha demostrat la utilitat de protocols per tractar la flaccidesa facial. També ha unit conceptes com ortodoncia, combinació de fils tensors i àcid hialurònic i tractaments miofuncionals pel desenvolupament muscular i ossi del maxil·lar.  Aquesta conferència fou molt valorada doncs la unió d’especialitats és un camp extremadament innovador i únic, i amb una visió de conjunt i diagnòstic que va donar una perspectiva amplia i basada en la formació i experiència de la doctora  Saurina.